В ролята си на висококвалифициран оперативен агент в екшъна “Мисията Невъзможна: Режим

...
В ролята си на висококвалифициран оперативен агент в екшъна “Мисията Невъзможна: Режим
Коментари Харесай

Блестяща като диамант: коя е руската любов на Том Круз?

В ролята си на висококвалифициран действен сътрудник в екшъна  “Мисията Невъзможна: Режим Фантом ” Том Круз си послужи със сложна софтуерна ловкост, с цел да проникне в строго охраняван списък на Кремъл. В действителния живот на холивудската звезда обаче не са нужни бойни трикове и джаджи, с цел да влезе в кръга на съветската интелигенция.

61-годишният актьор беше забелязан да си прекарва прелестно на празненство в Мейфеър в Лондон в компанията на светската персона Елсина Хайрова.

„ Те бяха неразделни, очевидно са двойка. Изглеждаше пристрастен от нея! “ , разкри пред Daily Mail един от гостите на блестящото събитие.

Но коя е тази дама и с какво е спечелила интереса на Круз?

Елисина не произлиза от инцидентно семейство и за нея луксът е метод на живот. Тя е работила като манекенка, дъщеря е на изтъкнат съветски народен представител и е някогашна брачна половинка на олигарх, търгуващ с диаманти.

Говори се, че Том Круз и Елсина Хайрова са се появили неочаквано заедно на празненството към 21:00, за огромна изненада и неспокойствие на другите поканени.

Хайрова, облечена в черна рокля без презрамки, театралничи за фотоси с Авраменко Алиена, някогашна участничка на Мис Европа, преди да излезе на дансинга със звездата от " Топ Гън ".

Tom Cruise, 61, spotted canoodling with Russian socialite, 36, who has $1M handbag collection: report
— Page Six (@PageSix)
Според участвали на купона Круз и Хайрова са напуснали събитието дружно в ранните часове. 

„ Круз беше доста отзивчив – непрестанно го молеха за фотоси, само че той учтиво отхвърляше. Накрая диджеят трябваше да разгласи на съветски, че господин Круз не желае никакви фотоси ", разкри още източникът.

Бившата манекенка, която е английска гражданка, преди този момент беше омъжена за съветския магнат Дмитрий Цетков, с който споделяше имот за 22 милиона английски лири в имението Уентуърт в Съри, както и къщи в Лондон на стойност 18 милиона лири. Двойката също притежаваше имоти в Дубай и в Кипър, дружно с много коли, бижута и творби на изкуството на стойност милиони лири.
                             

Разводът на Хайрова изпълваше страниците на жълтата преса това лятото, откакто съветската красавица беше упрекната, че е укрила обилни активи от някогашния си брачен партньор , в това число сбирката ѝ от чанти за милион лири. Преди това тя бе забелязана в съда през 2022 година, където бе наказана да заплати 117 000 лири, които дължеше на компанията, която конфигурира фонтани в дома ѝ в Съри. Тогава отбраната на светската дама уточни, че нейният някогашен брачен партньор е в „ листата на най-издирваните от Кремъл “. 

Междувременно Том Круз не е бил свързван обществено с никоя жена след развода с третата му брачна половинка Кейти Холмс преди 15 години , макар че неотдавна се говореше, че се среща с Шакира, както и с колежката си от Мисията невъзможна Хейли Атуел. 
 Том Круз и Хейли Атуел по аления килим за „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – част първа “  Том Круз и Хейли Атуел по аления килим за „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – част първа “  Том Круз и Хейли Атуел по аления килим за „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – част първа “  Том Круз и Хейли Атуел по аления килим за „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – част първа “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР